• Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.

  • kaluwihan

    kaluwihan

    produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.

Products Bintang

tampilan anyar wis Madeg ing taun 2014, dumunung ing Shenzhen Baoan. dispaly New isine 700 meter persegi kanggo wilayah kantor lan 1,600m meter persegi kanggo wilayah pabrik gadhah, lan luwih saka 100 empolyees, kalebu 70 buruh, 10 engineers, 10 QC lan 10 sales, Wis 1 setengah baris produksi auotomative lan 1 produksi Kanthi auotomative garis karo 100K pcs / kapasitas M ...

Read More

Baru

Tampilan Online Chat!