• технологија

    технологија

    Ние се истрае во квалитети на производите и строго го контролираат процесот на производство, посветени на производство на сите видови.

  • предности

    предности

    Нашите производи имаат добар квалитет и кредит за да ни може да се постави многу филијали и дистрибутери во нашата земја.

Избрана Производи

Нов екран е основана во годината на 2014 година, кој се наоѓа во Шенжен Baoan. Нов dispaly опфаќа 700 квадратни метри за канцелариски простор и 1,600m квадратни метри за поврзани фабрика област, и има над 100 empolyees, вклучувајќи и 70 работници, 10 инженери, 10 и 10 КК продажба, Таа има 1 половина auotomative производствена линија и 1 Целосно auotomative производство линии со 100 илјади парчиња / M капацитет ...

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!