• teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.

  • kaunggulan

    kaunggulan

    produk urang boga kualitas alus tur kiridit ka cikan bisa nyetél loba kantor cabang na distributor di nagara urang.

Produk Artikel

tampilan anyar ieu Didirikeun taun ka taun 2014, anu perenahna di Shenzhen Baoan. dispaly Anyar nyertakeun 700 méter pasagi pikeun aréa kantor na 1,600m méter pasagi pikeun aréa pabrik pakait, jeung boga leuwih 100 empolyees, kaasup 70 pagawe, 10 insinyur, 10 QC sarta 10 jualan, Cai mibanda 1 satengah garis produksi auotomative na 1 Produksi pinuh auotomative garis kalawan 100k PCS / kapasitas M ...

Maca deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!